fbpx
+36 30 383 1600 kinga@kolorfool.hu

Színbolond vagyok, és vállalom.

Simon Kinga, szín- és stílustanácsadó

Kislányként beletettem magamat egy skatulyába, amiből nagyon nehezen szabadultam. Fiús gyerek voltam, adta magát a helyzet, a bátyámtól örököltem a ruháim nagy részét, így aztán ritkán szaladgáltam habos rózsaszínben. És miközben nagyon élveztem, hogy a fiúk egyenrangú haverként fogadtak be a bandába, titkon én is álmodoztam arról, hogy sokkal csajosabb legyek. Itthon nem mertem bontogatni a szárnyaim, de kapva kaptam a szuper lehetőségen, amikor 17 évesen Svédországba mentem tanulni. Mivel senki nem ismert ott, az lehettem vègre, aki akartam. Ott vettem meg életem első rúzsát, magassarkúját és szoknyáját is. És ott hallottam először a színtanácsadásról is, amibe azonnal beleszerettem.
És persze azóta lagom minden!

Attól kezdve egyre nagyobb késztetést éreztem arra, hogy arra bátorítsam a környezetemben lévőket, hogy színesebben, bátrabban, kreatívabban merjenek öltözni, és merjék megmutatni önmagukat, alakítsák ki a saját stílusukat – de azt sokáig nem gondoltam, hogy hivatásszerűen is ezzel foglalkozhatok egy nap.

“Tisztességes” szakmát tanultam, közgazdászként próbáltam ki magam, követségen gyakornokoskodtam és később már a legnagyobb multiknál dolgoztam. Sok érdekes területét ismertem meg az üzleti életnek, a legjobban pedig a kommunikáció érdekelt, melynek szerves része az öltözködés, a megjelenés is.

Magam mögött tudok sok sikeres állásinterjút, számos üzleti utat, és fantasztikus kapcsolatok, barátságok is születtek ezekben az években. Mégis maradt egy kis hiányérzetem. Úgy éreztem, soha nem lehetek teljesen önmagam a multi-világban. Erősen dolgozott bennem az az érzés is, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni.

Közben megszületett a három gyermekem közül az első kislànyom…

Velem is az történt, ami sokunkkal, amikor anyává válunk – hirtelen teljesen megváltozott az életem, a személyiségem új szintjeit ismertem meg, és persze mások lettek a prioritások. Ennek eredménye az is, hogy egyszercsak kitisztult előttem a kép, és rájöttem, hogy igenis, itt az ideje az álmaimat megvalósítani.

Amikor jelentkeztem, hogy szín- és stílustanácsadást tanuljak, azt éreztem, biztosra megyek. Már a tanulás folyamata is hihetetlen energiákat szabadított fel bennem, imádtam minden pillanatát, volt, hogy reggel 4-kor szállt le a gépem és 9-re mentem gyakorolni a modelleimen.

Azután elképesztő gyorsasággal kezdtek pörögni az események, mára már nem is számolom, hogy hány szín- és stílustanácsadást tartottam… és még mindig imádom, hiszen mindig izgalmas lehetőség, amikor valaki a bizalmába fogad.

Ha az ügyfeleimmel találkozom, felvillanyoz, hogy nekik is segíthetek abban, hogy megnyíljanak és közelebb kerüljenek a valódi önmagukhoz. Számomra ez az a tevékenység, amivel össze tudok kapcsolódni másokkal, és pozitív változást tudok hozni sokak életébe, önmaguk elfogadása és a nőiségük megélése terén is. Természetüknél fogva csodálatos nőket inspirálhatok arra, hogy merjenek kortól, testsúlytól és centiktől függetlenül nők lenni és ragyogni, önbizalommal telve. Segítek nekik kilépni egy skatulyából amibe beletették magukat… És ezért el sem kell utazniuk az Északi-sarkig!

“If you’re not comfortable in your own skin, you won’t be comfortable in your own clothes.” Iris Apfel

Adatkezelési tájékoztató

ÁSZF