fbpx
+36 30 383 1600 kinga@kolorfool.hu

Kedvezmények Novembere

Szerző: nov 11, 20200 hozzászólás

Képek forrása: www.pixabay.com

 

Ismét eljött a november, túlvagyunk a glamúros októberen, aki pedig elfelejtett valamit beszerezni, annak máris eljött a következő shoppingolós hétvége. Elő az ollókkal, mert a kuponokat kivágva várják a kasszánál. Egy dolgot szeretnék leszögezni: nem tartom rossz dolognak, hogy kedvezényesen jussunk hozzá a kiszemelt cipőhöz vagy táskához, de nem ritka, hogy a megtakarítás mértéke nem éri el a benzin-és parkolási költséget sem. Arról nem is beszélve, hogy nem kellemes átverekedni magunkat a tömegeken. Különösképpen ebben a pándémia sújtotta időszakban. Így most megosztom olvasóimmal, milyen szempontokat érdemes szem előtt tartani, ha ezekben a napokban szeretnék frissíteni gardróbjukat. 

-Örömmel tölt el, hogy egyre több hazai márka is bekerül a kuponfüzetekbe, így szélesebb rétegek is megismerhetik tehetséges tervezőink és készítőink munkáit. Mivel sokszor hallom a panaszt, hogy a hazai darabok megfizethetetlenek, érdemes ilyenkor megnézni, kik vesznek részt az akciókban, és ilyenkor lecsapni  a kiszemelt kincsre.

-Mint minden leárazásra, most is igaz, hogy ne vásároljunk meg valamit csak azért, mert most kedvező az ára. Mindenképpen legyen jó a mérete, fazonja, és ha biztosra megyünk akkor a színtípusunknak megfelelő szín legyen. Tanácsadásaimon egy színkártyát is adok pont azért, hogy a későbbiekben legyen egy biztos iránytű a kezetekben. 

-Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a nagy akciók előtt mi volt a termék ára. Gyakori trükk, hogy a kuponnapok előtt visszaáraznak bizonyos termékeket amik már akár féláron is elérhetőek voltak. A kérdés: valóban kezdvezőbb áron jutunk hozzá?  

-Jó, ha célirányos a vásárlás, és gardróbunk meglévő darabjaival jól kombinálható termékeket vásárolunk. Ha egy olyan ruha kerül be a gardróbba, amit semmivel nem tudunk felvenni, az újabb vásárlásokat generál, vagy soha nem fogjuk az adott darabot viselni. Ennek pedig nincs sok értelme.

-Gondolkodjunk alapdarabokban, és azokhoz olyan kiegészítőkben, amikkel nem beolvadunk, hanem egyénibbek leszünk a tömegben. 

Összefoglalva a fentieket azt javaslom, hogy csak akkor induljunk neki idén a plázáknak, ha valóban szükségünk van valamire, ne zárkózzunk el az online vásárlás lehetőségétől sem, amennyiben nem szükséges a próba. Ha pedig nem találjuk meg az igazit, akkor párat alszunk és itt a feketepéntek. Semmiről nem maradtunk le.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

2 × egy =

Adatkezelési tájékoztató

ÁSZF