fbpx
+36 30 383 1600 kinga@kolorfool.hu

Megújulnál? Találkozzunk!

Válassz a szolgáltatásaim közül, és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk!

Pár visszajelzés, ami segíthet a döntésben

Fogalmam sincs, szabad-e így ráolvasni emberekre a tehetségüket, de számomra mindennél jobb és biztonságosabb érzés, amikor nem erőltetnek rám erőszakkal semmit. És Kinga ebben nagyon jó. Úgy tudok mellette szépülni, tanulni és nőiesedni, hogy sosem vonja kétségbe azt, amit én már tudok magamról. Éppen ezért nem csak akkor érzem jól magam a bőrömben, amikor épp nála vagyok, vagy tippet ad, hanem akkor is, amikor “magamra maradok” a tőle tanultakkal, és a szemlélettel, amit elviszek tőle, belőle,általa. Kinga szuper szakember, mondhatnám úgy is, hogy stílus-tanár. Nem ő alakít, hanem vele alakítom ki önmagam.

Csaba Eszter

pszichológus

Életem egyik legjobb döntése volt hogy elmentem Kingához egy tanácsadásra. Azóta sokkal tudatosabban és hatékonyabban vásárolok. Ami nem az én színem azt már fel sem próbálom. Az új ruháimban sokkal jobban érzem magam, pedig korábban nem is gondoltam volna hogy ezek a színek jól állnak nekem. A saját színeivel minden nőnek tisztában kellene lennie, mert nagyon sokat dob a megjelenésen és sokkal magabiztosabbá tesz. Csak ajánlani tudom Kingát!

Lovas Dóra

Nagyon kellemes délelőttöt töltöttem Kingánál. Tetszik a munkamódszere, építő és inspiráló. A tanácsadásnak köszönhetően sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudok vásárolni, nagyon megkönnyíti a dolgomat, hogy tisztában vagyok a számomra előnyös színekkel, formákkal, és az árukészlet 80%-át teljesen figyelmen kívül hagyhatom. Ennek  ismeretében a gardróbom szelektálása is igazán felszabadító élmény volt. Szívből ajánlom!

Varga Zsófia

Készen állsz?

Kérj időpontot!

hívj fel!

+36 30 383 1600

írj emailt!

kinga@kolorfool.hu

gyere el!

1147 Budapest Egressy út 73./c